202002.26

SOON

12 mei 2020: zet het in je agenda voor SOON.

SOON is een innovatief hop-on hop-off festival. Met boeiende keynotes en een schat van state of the art nieuwigheden in workshops. Check de nieuwste innovaties, ontmoet onze lokale helden en netwerk met andere vernieuwers. Word geïnspireerd en inspireer anderen.

SOON – innovation for humanity. Innovatie zit overal. In ons DNA. In de maatschappij. Je organisatie. Je team. Jezelf als individu. Het is overal. Van A tot Z. Van gezondheidszorg tot technologie. Van onderwijs tot bouw. Diversiteit, blue economy of artificial intelligence, het is maar een greep uit het aanbod van SOON. Je ontdekt meer. SOON.

Op www.soonfestival.be vind je alles wat je moet weten om van SOON jouw eigen unieke innovatiebelevenis te maken. Je leest er over onze keynotesprekers Richard van Hooijdonk, Margriet Sitskoorn en Petri Rajaniemi. Je vindt er ook meer informatie over de workshops, showcases, de pitch wedstrijd én je kan al tickets bestellen!

SOON is een initiatief van de het ecosysteem Startup2440, en wordt waargemaakt door Thomas More, KU Leuven, Stad Geel, Jeugdhuis De Vonk, UNIZO Provincie Antwerpen, Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, Blenders en Vanroey.be. Voor de realisatie kan dit ecosysteem rekenen op volgende hoofdpartners: Janssen Pharmaceutica, Nike ELC, Belcotec, ECS en Groep Van Roey. De hele regio steunt het initiatief via het Streekplatform Kempen en Financieel Forum Kempen.