201712.07

Energiemeester zoekt gezin

Vraag een gratis huisbezoek aan en bespaar energie.

Wilt u thuis graag energie besparen maar weet u niet hoe? Weet u niet precies hoe uw kamerthermostaat werkt? Ligt uw verbruik te hoog en weet je niet waarom?

Met al deze vragen kunt u gratis terecht bij een energiemeester in uw buurt. Meer dan 60 vrijwilligers in de Kempen volgen een opleiding tot energiemeester. Een energiemeester is een expert in het besparen van energie thuis en staat klaar om jou te helpen om energie te besparen. Op jouw vraag komt een energiemeester bij jou langs en zoekt samen met jou naar het antwoord op al je energievragen. Dit gratis aanbod geldt echter alleen als er in jouw gemeente een energiemeester actief is.

Een gratis huisbezoek aanvragen kan door het e-formulier in te vullen via www.kempen2020.be/huisbezoek.