201805.29

Geslaagde Kempendag

Stel een quizvraag over draaien en frezen en de deelnemers aan de Kempendag van het Streekplatform Kempen zullen u feilloos uitleggen wat het is. Ook weten we nu waar al ons GFT en groenafval naar toe gaat. Is Route 11 geen onbekende meer. En weten we dat we nog wat geduld moeten hebben, maar dat er kei hard gewerkt wordt aan een vlotte en veilige mobiliteit in de stadsregio Turnhout.

De Kempendag stond in het teken van inspiratie, trots en uitdagingen voor onze eigen regio. We bezochten diverse projecten die onze ruime Streekplatformwerking met z’n vijf pijlers omvatten. We leerden ook elkaar beter kennen en konden genieten van een heerlijke inclusieve maaltijd in het eethuis van Web. De Task Force kreeg enkele opdrachten mee om vanuit de streek in Vlaanderen te bliiven ijveren voor de Kempense streekdossiers. Op het dak van de nieuwe Turnova site in kregen we een andere blik op Turnhout. En we besloten de Kempendag met leerrijke babbels bij een gezellig glas met fruitsla en smoothies.

Het programma, de presentaties en een foto-impressie vindt u hier.