201810.24

Integratie door werk, hoe verloopt dat in de Kempen?

De partners OCMW-Welzijnszorg Kempen, VDAB en Vlaams Agentschap voor Integratie en Inburgering leggen het graag aan u uit.

Als vrijwilliger, begeleider, sympathisant, professional, … komt u links of rechts in aanraking met vragen over werk en integratie. Met deze infovoormiddag frissen we graag voor u de mogelijkheden op. Er veranderde immers heel wat de laatste jaren en het was ook voor de partners soms een zoektocht om de werking op elkaar af te stemmen en te versterken, een proces dat nog loopt.

Op 12 december zetten we het allemaal voor u even op een rij. Na een algemene toelichting over integratie door werk, kan u – indien gewenst – deelnemen aan een verdiepende workshop die u specifiek meeneemt in één van de facetten van de arbeidsmarktintegratie van anderstalige nieuwkomers.

Klik hieronder voor meer info!