201911.19

Benjamin Bruyns 1e Kempenambassadeur!

Benjamin Bruyns 1e Kempenambassadeur!

Een dikke proficiat aan Benjamin Bruyns, de 1ste Kempenambassadeur van het Kempenpact 2030! Op het Toekomstforum spraken we af om jaarlijks een nieuwe Kempenambassadeur te nomineren als gezicht van de ambities en toekomstprojecten van het Kempenpact 2030. Hij/zij heeft de opdracht om de drive van het Toekomstforum brandend te houden door de groep regelmatig samen te brengen en verder te laten groeien.

We zijn erg blij met Benjamin Bruyns als 1ste Kempenambassadeur, 24 jaar en student bij Thomas More, zegt voorzitter Ward Kennes. Dankzij Benjamin hopen we op een sterke betrokkenheid van de jongeren bij het Kempenpact 2030, want het gaat natuurlijk ook over hun toekomst!

Benjamin neemt deel aan het ICE-Honours programma, het excellentie-programma van Thomas More.  Bovenop hun opleiding gaan de studenten een pittige extra uitdaging aan, ver buiten hun comfortzone. Zowel hij als de 29 andere ICE Honours studenten wachten niet tot morgen of tot ze afgestudeerd zijn. Ze willen nu al changemakers zijn in de maatschappij door innovatieve, creatieve en ondernemende initiatieven (ICE) te nemen.