201703.30

Vacature: coördinator Health & Care Network Kempen

Word jij de coördinator van het Health & Care Network Kempen?

De regio Kempen zoekt een dynamische coördinator voor de uitbouw van het Health & Care Network Kempen. In co-creatie zetten een 60-tal stakeholders uit de regio Kempen de krijtlijnen hiervoor uit. Het plan van aanpak omvat 6 inhoudelijke pijlers:

De coördinator zorgt ervoor dat deze 6 inhoudelijke pijlers evenwichtig worden uitgebouwd en dat de vooropgestelde resultaten bereikt worden. Hij/zij vertegenwoordigt het Health & Care Network Kempen bij externen; bouwt bruggen naar andere organisaties en netwerken in binnen-en buitenland, draagt partners aan en bereidt potentiële projectaanvragen voor. De coördinator speelt in op opportuniteiten binnen en buiten de regio. Hij/zij staat zeer dicht bij het werkveld, bij intermediaire organisaties en bij beleidsmakers.

Selectieproces

Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 8 mei 2017 via http://werkenbij.thomasmore.be/
Kandidaten die geselecteerd worden, worden uitgenodigd voor een gesprek met de stuurgroep van het Health & Care Network. Dit gesprek verloopt alsvolgt:
– Kandidaten presenteren in maximaal 15 minuten hun hoe zij de opstart van het Health & Care Network Kempen concreet zouden aanpakken
– Competentiegericht interview door de stuurgroepleden


Meer info: