201705.03

Versterkt partnerschap voor pijler Welzijn en Zorg

Een voorzitter én een nieuwe partner om mee het streekbeleid welzijn en zorg te trekken. Dat nieuws konden we u niet onthouden.

Mizel Gebruers, OCMW-voorzitter van Vorselaar, werd gevraagd om voorzitter te worden van de werking. Héél lang moest ze er niet over nadenken. Haar motivatie omschrijft ze als volgt: “Als voorzitter van het OCMW van Vorselaar en lid van het vast bureau en de raad van bestuur van Welzijnszorg Kempen weet ik als geen ander dat de OCMW’s een sterke partner in welzijn en zorg geworden zijn. De concrete vragen van onze cliënten, die veel verder gaan dan enkel financiële steun bevestigen dat elke dag. Ik zet me dus graag in om in onze streek mee te werken aan concrete projecten die het welzijn van elke Kempenaar bevorderen.”


Met UNIZO provincie Antwerpen breidt de stuurgroep uit naar 8 partners. We verwelkomen in onze stuurgroep Mike Celis, verpleegkundige van opleiding en zaakvoerder van CT Paramedics, CTPConnect en Easix.  UNIZO ondersteunt zelfstandige zorgverstrekkers en werkt actief aan een multidisciplinaire samenwerking op alle niveaus. Door deelname aan de stuurgroep wil Mike Celis de stem van de zelfstandige zorgverstrekkers inbrengen en de brug maken tussen gezondheids-/welzijnszorg en de ondernemers in deze sector. Mike Celis zegt hierover: “Door samen te werken kunnen we een betere en efficiëntere zorg aanbieden en via het streekbeleid welzijn en zorg zetten we in op die samenwerking.”